Observera att du inte kan använda denna adress för att återvända hit eller för att handla här.

Västra Storgatan 33B,
553, 15 Jönköping, Sweden

Org. no. 969788-4238
VAT. no. SE969788423801
Vi har öppet måndag – fredag, 8 a.m. – 7:30 p.m.
Vi är stängda lördag – söndag,

 

Vanliga frågor (FAQ)

FRÅGOR & SVAR.

Vad kostar frakten?

I de flesta fall mellan 49-79 kr beroende på vilken produkt du har köpt från onlinemart. Frakt som gäller för en viss artikel anges på produktsidan och i kassan.

Vilka betalningsmetoder accepteras i onlinemart?

Alla våra betalningar går via Klarna & Paypal. Du väljer betalningsmetod i kassan. Om du har frågor angående din betalning kan du kontakta [email protected]

Hur lång tid tar leveransen?

Alla försändelser skickas via PostNord och DB Schenker. Leveranstiden är 1-3 arbetsdagar från det att vi mottagit din beställning (förutsatt att PostNord / DB Schenker behåller sina leveranstider). Leveranstiden för tunga produkter är mellan 3-7 arbetsdagar. Under vissa årstider kan leveranstiden vara en extra dag.

Jag vill returnera min produkt - hur gör jag?

[email protected] och skriv en kortfattad anledning till returen (“ej nöjd”, “passade inte” etc.) så kommer vi att bifoga en returblankett till er.

Är det säkert att handla hos er?

Ja. Klarna använder sig av SSL (Secure Socket Layer) vilket innebär att alla beställningar som genomförs hos oss är krypterade. Det innebär att OnlineMart inte har tillgång till kortnummer eller annan känslig information. Vid ytterligare frågor angående SSL ber vi dig kontakta Klarna. OnlineMart garanterar att personuppgifter inte säljs vidare till tredje part.

Vem står bakom Onlinemart.se?

Onlinemart.se drivs av Nain Group Handelsbolag med huvudkontor i Jönköping.

 

Send us an email